Een beter incassotraject, perfect onder controle

Ontdek hoe Debiteurnet u tijdens elke stap kan helpen om sneller betaald te worden, geld en moeite te besparen en extra te verdienen aan uw debiteuren.

Hoe Debiteurnet u helpt uw facturen sneller betaald te krijgen

In 3 stappen makkelijker, effectiever en stressvrij debiteurenbeheer

 • Stap 1. Automatisch Debiteurenbeheer

  Voer uw debiteuren in en stel de termijnen vast per soort herinnering. Het systeem verstuurt namens u de juiste brieven op de juiste momenten.

 • Stap 2. Minnelijk Incassotraject

  Start met één klik een incassotraject en het systeem benadert namens een incassobureau uw debiteuren. U kunt ook hier zelf instellen hoe het systeem optreedt en op welke momenten.

 • Stap 3. Pre-gerechtelijke fase

  Met één klik het dossier doorsturen naar een advocaat die gekoppeld is aan het systeem. Daardoor krijgt hij het gehele dossier en krijgt uw debiteur een dringende brief van de advocaat.

leunen 1

Debiteurenbeheer en incassotraject

Volledig geautomatiseerd herinneringen, aanmaningen en WIK-brieven laten versturen vanuit Debiteurnet. Onbeperkt en geheel onder eigen naam en logo. U kunt achterover leunen terwijl het systeem alles namens u verstuurt, volgens uw instructies.

Minnelijk Incassotraject 

Het gehele incassotraject verloopt onder de naam van een door ons (en u) beheerd incassobureau. U heeft altijd invloed en controle op het gehele proces, maar uw debiteur ziet het alsof u het heeft overgedragen aan een extern incassobureau.

12470-NOJ7JI_clipped_rev_1 (1)

Met één klik een advocaat/deurwaarder inschakelen

Debiteurnet heeft als enige een koppeling met een advocatenkantoor voor de pre-gerechtelijke fase. Hierdoor kunt u met één klik, binnen ons systeem ervoor zorgen dat de debiteur een volledig rechtbankdossier op de deurmat krijgt. Het psychologisch effect hiervan is zo sterk dat vrijwel alle debiteurs  direct betalen. Lage kosten, geweldige resultaten.

 

Gerechtelijke fase

Het gehele gerechtelijke incassotraject is prima gedekt omdat Debiteurnet zorgt voor een compleet dossier wat u met één klik kunt overhandigen. Hierdoor heeft u minder zorgen, geen vervelende gesprekken met debiteuren en een extreem hoge inningsscore!

Referenties van tevreden klanten

 • Het is zo fijn om je eigen incassotraject te beheren. Ik kan zoveel sneller schakelen. Bij andere incassobureaus moest ik er altijd achteraan bellen om te vragen wat de status was. Dan kreeg ik te horen dat ze nog niks hadden gedaan. Die frustratie heb ik nu gelukkig niet meer. Het werkt heel goed, je hebt minder kosten en je verdient zelfs extra op de incassokosten.

  Dagmar Hettinga
  Dagmar Hettinga Management Assistent bij Bikkel Groep
board