Enkele tevreden klanten

Debiteurenbeheer is iets wat mensen niet willen doen. Het is vervelend werk, de psychologische druk is hoog en het totaalverlies aan uren is een groot probleem. Daarnaast worden mensen op kantoor weleens gek van de onduidelijkheid. Er wordt gehamerd op daadkrachtig debiteurenbeheer, maar als ze te streng zijn, dan worden ze weer afgemaakt omdat ze te fel waren. Debiteurnet geeft ons duidelijkheid en rust. We kunnen het per debiteur instellen op basis van onze afspraken. Systeem kan alles bijhouden en we hebben ten allen tijde de volledige controle om in te grijpen, dingen te wijzigen, terwijl je die dingen bij een incassobureau volledig uit handen geeft. Maar die dingen zijn voor een goede klantrelatie wel erg belangrijk. Daarnaast is het makkelijk werken omdat het zo gebruiksvriendelijk is. Het systeem heeft ons enorm veel tijd bespaard en er is een betere werksfeer ontstaan doordat het nu zo gemakkelijk is geworden. Iedereen weet waar hij aan toe is en we zijn er zoveel minder tijd aan kwijt. Bij ons op kantoor is inmiddels iedereen razend enthousiast.

FPH6112

Arthur Scholtmeijer

Partner Verdonk Advocaten

Onze cashflow is beter geworden omdat we ons geld sneller binnen krijgen. Debiteurenbeheer wordt heel vlot en het is zo geregeld. Vroeger waren we er 4 dagen mee bezig, nu slechts 2-3 uurtjes. Het heeft ons enorm veel tijd en moeite bespaard.  Debiteurenbeheer kan namelijk veel en irritant werk zijn, er gaat namelijk veel tijd in zitten. Daardoor laat je het weleens liggen. Nu is het echt een stuk beter. Het systeem is heel gemakkelijk te gebruiken. Met een paar klikken op de knop, heb je aanmaningen en herinneringen verstuurd. We hebben het hele debiteurenproces nog steeds onder controle. We kunnen altijd het proces beïnvloeden en hebben het traject nu helemaal in eigen handen. Mijn baas moest nog even overgehaald worden, maar nu hij ziet dat onze cashflow beter is, is hij steeds enthousiaster.

Jan Van Der Leeuw

Com’Europ

We hebben nu structuur en controle over de debiteuren, met een strak debiteurbeleid en tijdwinst. Het overschrijden van de betaaltermijnen van een aantal klanten is gedaald. Er zijn voldoende maatwerkmogelijkheden in de brieven en dergelijke en je bent zelf in control hoe je hier verder mee omgaat. Daarnaast is het concept zo ontwikkeld, dat jezelf óók het incassobureau bent en de wettelijke rente en incasso kosten voor jezelf zijn.

Saako_De_Boer___LinkedIn

Saako de Boer

Inzet.nl