Minnelijk incassotaject

Minnelijk Incassotraject zelf beheren

U kunt moeiteloos doorgeven wanneer een incassotraject gestart moet worden en de incassokosten in eigen zak steken. Met meerdere contactmogelijkheden op verschillende momenten, waaronder meerdere brieven met een steeds dringendere toon, wordt uw debiteur duidelijk gemaakt dat het menens is.

In deze fase zal het systeem namens een officieel incassobureau (met het naam en logo van het incassobureau) contact opnemen met de debiteur om duidelijk te maken dat er extra kosten in rekening zijn gebracht en als uw debiteur niet betaalt, hij een faillissementsaanvraag op de deurmat krijgt en in de gerechtelijke fase belandt. Ook hier verloopt alles zo vriendelijk of zo streng als u dat wilt. U kunt ten allen tijde ingrijpen om het proces te beïnvloeden zoals u dat wilt.

Wilt u een deelbedrag laten registreren? Geen probleem! U voert het betaalde bedrag in en het systeem berekent het openstaande bedrag. Daarna gaat er een verschilbrief naar de debiteur zodat hij op de hoogte is van het nieuwe bedrag en de gemaakte afspraken.

Wilt u een betalingstermijn laten instellen? Geen probleem! U stelt de einddatum in en het termijnbedrag en het systeem neemt het verder over. Deelbedragen worden automatisch verrekend met het eindbedrag en alles wordt bijgehouden.

  •   Deelbedragen en betalingstermijnen invoeren en registreren
  •   Meerdere contactmomenten met uw debiteur
  •   Meerdere communicatiemogelijkheden (brieven, email etc)
  •   Gehele traject in eigen handen, bepaal zelf wat er met uw debiteur gebeurt
  •   Alle extra kosten in eigen zak steken
  • Kosten: per minnelijk incassotraject 30 euro