Partners

Wanneer u kiest voor MICTA

Indien u uw incasso in de gerechtelijke fase laat behandelen door MICTA sturen wij via Debiteurnet een laatste finale aanmaning aan uw debiteur met een conceptdagvaarding. Voor deze stap rekenen we een eenmalige fee van €150,- ex BTW.

Bij wederom geen betaling rest alleen de rechter. We zullen u vooraf vragen of u de zaak ook daadwerkelijk voor de rechter wilt brengen. In dat geval dient u de griffiekosten en overige kosten te betalen. Over de hoogte van deze kosten lichten wij u ook van tevoren in. Bij de dagvaarding vragen wij uiteraard een kostenveroordeling om griffiekosten en overige kosten te verhalen op uw debiteur. Voor deze gerechtelijke procedure rekenen wij met een uurtarief van € 125,- excl. BTW met een maximum van 10 uur per incasso.

Indien u na aanbrengen van de dagvaarding de zaak niet wenst door te zetten, brengen wij de griffiekosten, de overige kosten en de gewerkte uren voor het aanbrengen van de dagvaarding in rekening. MICTA houdt u van elke incassostap op de hoogte en u kunt zelfstandig de voortgang bijhouden door online in te loggen op ons systeem.

Deurwaarders voor Ondernemers

Mogen wij ons aan u voorstellen?

EvertsBekman zijn Agnes Everts en Gerrit Jan Bekman. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de incasso-en deurwaardersbranche. Onze roots liggen in Drenthe en Twente. Wij zijn in 2016 gestart met onze eigen onderneming, waarbij we ons richten op het MKB. We willen ons onderscheiden met een persoonlijke en daadkrachtige aanpak, korte lijnen en snel inzicht verschaffen in de incasseerbaarheid van uw vordering. Wij zorgen er voor dat u snel kunt beschikken over het geld waar u recht op heeft!

 

Onze werkwijze

Onze eerste actie is het bezoeken van uw klant! Doel van dit bezoek is de beweegredenen voor het niet betalen van uw factuur helder te krijgen. In veel gevallen vinden wij ter plaatse een oplossing. U ontvangt in ieder geval na ons bezoek een terugkoppeling. Dat bedoelen wij met persoonlijk en (daad)krachtig!

 

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen ?

Laat uw debiteurenbeheertraject vrijblijvend door ons beoordelen. Wij adviseren u graag over de meest effectieve volgorde van uw acties, de juiste inhoud en toonzetting van uw herinnering, aanmaning of ingebrekestelling.

 

Ervaar onze aanpak

Wij bieden u aan een openstaande factuur kosteloos door ons te laten behandelen en onze werkwijze te ervaren. Informeer naar de voorwaarden en kijk voor meer informatie op onze website.