Eenvoudig beheer

Debiteurnet werkt eenvoudig en snel. Met slechts één muisklik heeft u inzicht in de factuurpositie van uw klanten. Op elk gewenst moment is inzichtelijk welke acties nodig zijn om de openstaande vorderingen te innen. Met het online platform heeft u de beschikking over de complete workflow: van 1e herinnering tot en met het inschakelen van de deurwaarder.

Door het geautomatiseerde proces hoeft u niet meer zelf bij te houden wanneer een volgende herinnering moet worden verstuurd. Debiteurnet zorgt er namelijk voor dat onbetaalde facturen direct in de volgende stap van het debiteurenproces komen. Zo houd u makkelijk en effectief grip op het totale debiteurenproces.

  • Verbeter de cashfow

    Verbeter de cashflow van uw klanten door het debiteurenproces te automatiseren en professionaliseren.

  • Alles in één oogopslag

    U ziet in één oogopslag, voor iedere klant, welke facturen, acties en stappen er open staan.

  • Aanvulling op uw dienstverlening

    U ondersteunt moeiteloos meerdere klanten tegelijkertijd bij het beheren van hun debiteuren.

Overzicht en controle

Alle handelingen worden automatisch uitgevoerd zonder dat u de controle verliest. Doordat de workflow is geautomatiseerd kunt u de herinneringen namens uw klant precies op tijd versturen. Mocht een factuur dan nog niet betaald zijn, start u eenvoudig een incassotraject met slechts één muisklik.

U behoudt samen met de klant de volledige controle over het proces. Als het nodig is om een traject tussentijds te pauzeren, stopzetten of een regeling treffen, dan is dat zó gebeurd. Krijg effectief grip op het hele debiteurenproces: van herinnering tot gerechtelijke fase. 

Boekhouding koppelen

De vorderingen van uw klanten kunnen worden geïmporteerd uit uw boekhoudsysteem. Dat kan via een automatische koppeling met Exact, Multivers en Twinfield of via een CSV-import uit Excel.

Zo zorgt u ervoor dat u altijd een actueel overzicht van de openstaande vorderingen heeft. Betaalde vorderingen worden gesloten en nieuwe vorderingen worden automatisch toegevoegd aan de eerste stap van het herinneringsproces.