• Automatisch herinneren

  Herinner uw klanten met één druk op de knop aan hun openstaande posten. Bespaar tijd door eenvoudig actie te ondernemen op openstaande vorderingen. Met Debiteurnet verstuurt u zonder problemen automatisch herinneringen en aanmaningen.

 • Efficiënt en doeltreffend

  Alle openstaande facturen en acties van uw leden in één overzicht. Niet meer zoeken in uw mailbox, geen losse aantekeningen: alles op dezelfde plek, toegankelijk vanaf elke locatie door de cloud-based oplossing. Ook ideaal wanneer u samen met anderen uw administratie beheert.

 • Nauwkeurig overzicht

  Een geagendeerd overzicht van wanneer de volgende herinneringen kunnen worden gestuurd. Zo voldoet u aan de wettelijke eisen en verliest u de volgende stap nooit uit het oog. Alle e-mails en brieven worden vastgelegd en zijn op ieder moment inzichtelijk.

Eenvoudig beheer

Ondanks dat het doel van uw stichting voorop staat en de ledenadministratie vaak bijzaak is, zijn ook stichtingen en verenigingen gebaat bij snelle betalingen en een gezonde cashflow. Wanneer leden niet betalen kunt u hen eenvoudig een herinnering of aanmaning sturen. Het online platform van Debiteurnet is een kant en klare oplossing om grip te krijgen op het debiteurenbeheer van uw ledenadministratie. Met één druk op de knop worden herinneringen en aanmaningen verstuurd en krijgt u overzicht en inzage in uw openstaande vorderingen.

 • Geen incassokosten

  U verstuurt eenvoudig en moeiteloos zélf de aanmaningen en acties namens het incassobureau.

 • Eenvoudig herinneren

  Weg met losse lijstjes en e-mails. Herinner zonder moeite, met slechts enkele muisklikken.

 • Geen achterstanden

  Zonder problemen betaalachterstanden voorkomen en oplossen en de cashflow verbeteren.

Betaalbaar en effectief

Als een lid niet betaalt zijn de kosten voor een incassotraject vaak veel hoger dan de factuur zelf. Bovendien is het opstarten van een zaak een hoop werk. Voor ledenorganisaties, die meestal op vrijwilligers steunen, is dat een reden om daar niet te veel moeite in te stoppen. Met behulp van Debiteurnet zorgt u ervoor dat uw ledenincasso’s zonder veel extra kosten wél op orde zijn.

Automatisch herinneren

Het komt regelmatig voor dat leden herinnerd moeten worden aan het betalen van het lidmaatschap. Een goed en overzichtelijk debiteurenproces is daarom belangrijk. Met het online platform van Debiteurnet bespaart u veel tijd en moeite.

U kunt heel eenvoudig leden herinneren aan de openstaande bijdrage zowel via e-mail als per post. Betaald het lid na meerdere herinneringen nog steeds niet? Start dan eigenhandig een incassozaak op en verstuur e-mails en brieven namens ons incassobureau. De incassokosten die het lid moet betalen mag u zelf incasseren.